'Kompany stopt niet en wil met Burnley ook shoppen bij KRC Genk'

'Kompany stopt niet en wil met Burnley ook shoppen bij KRC Genk'

17-07-2022 21:16
10

Bij Burnley FC lijkt men onder Vincent Kompany helemaal voor de Belgische transfermarkt gekozen te hebben. Josh Cullen en Samuel Bastien werden al in huis gehaald, terwijl ook Bart Verbruggen van RSC Anderlecht op de verlanglijst staat. Daarnaast shopt Kompany mogelijk ook bij KRC Genk.

Zo weet de Engelse journalist Nizaar Kinsella dat Burnley en Kompany het vizier hebben gericht op Iké Ugbo. Die staat momenteel op de loonlijst bij KRC Genk, maar mag vertrekken bij de Limburgers. Burnley hoopt daar nu van te kunnen profiteren.

Kompany is naar verluidt helemaal overtuigd van de spits en hoopt hem deze zomer dan ook in huis te kunnen halen. Bij Genk wist de Canadese spits niet te overtuigen en werd hij het voorbije halve seizoen uitgeleend aan het Franse Troyes. Nu is Genk bereid om Ugbo voor enkele miljoenen te laten gaan.

Voor Kompany en Burnley kan het zo dus de derde "Belgische" aanwinst worden. Eerder trok de Engelse club ook al Cullen (RSC Anderlecht) en Bastien (Standard) aan. Daarnaast werd Burnley ook nog gelinkt aan Jackson Muleka en hoopt men Anderlecht-doelman Verbruggen aan te trekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s