OFFICIEEL: PSG huurt spits van Stade Reims, inclusief optie van 35 miljoen

OFFICIEEL: PSG huurt spits van Stade Reims, inclusief optie van 35 miljoen

16-07-2022 21:29
0

Paris Saint-Germain heeft Hugo Ekitike binnen. De twintigjarige spits verruilt competitiegenoot Stade Reims voor PSG, heeft de regerend kampioen van Frankrijk zaterdagavond bekendgemaakt.

Ekitike leek zowel in januari als in deze transferperiode op weg naar Newcastle United, maar The Magpies slaagden er in beide gevallen niet in om de puntjes op de i te zetten. De spits werd vrijdagavond al in Parijs gesignaleerd, nu heeft PSG toegeslagen: Ekitike maakt voor 35 miljoen inclusief bonussen de overstap van de champagnestreek naar de Lichtstad.

Dat wil zeggen: hij wordt eerst gehuurd en daarna kan PSG gebruik maken van de optie tot koop die met Stade Reims overeen is gekomen. Voor Ekitike – vorig seizoen ploeggenoot van Azor Matusiwa en Mitchell van Bergen en goed voor tien Ligue 1-treffers – ligt een contract tot de zomer van 2027 klaar in Parijs.

PSG haalde eerder deze zomer de Portugees Vitinha op bij FC Porto. Bovendien werd Nuno Mendes na een uitleenbeurt definitief overgenomen van een andere Portugese club, Sporting Portugal.

 

Luister #DoneDeal de podcast ook via Spotify en Podimo!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie