Rangers verwelkomt Bayern München-talent: 'Een interessante speler'

Rangers verwelkomt Bayern München-talent: 'Een interessante speler'

15-07-2022 22:12
1

Rangers FC-manager Giovanni van Bronckhorst kan komend seizoen beschikken over Malik Tillman. Bayern München stuurt het twintigjarige talent op huurbasis naar Glasgow, maken beide clubs vrijdagavond via de officiële kanalen bekend.

Tillman werd in 2022 geboren in Nürnberg, maar heeft de Amerikaanse voetbalnationaliteit en maakte deze zomer zijn debuut voor Team USA. Dit seizoen speelde Tillman – op zijn dertiende overgenomen van Greuther Fürth – ook zijn eerste zeven wedstrijden voor Bayern: in augustus 2021 kwam hij direct tot scoren in het bekerduel met Bremer FC (0-12). Der Rekordmeister heeft echter besloten om hem elders ervaring op te laten doen.

De kans is zelfs groot dat hij definitief vertrekt, aangezien Rangers een optie tot koop heeft bedongen. "Ik ben blij dat we Malik in de selectie voor komend seizoen op kunnen nemen", laat Van Bronckhorst weten via de clubkanalen van The Gers. "Hij is een interessante, getalenteerde, jonge speler en hij zal ons meer opties in aanvallend opzicht geven. Wij als technische staf kijken ernaar uit om met hem samen te werken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie