'Teodorczyk zit zonder club, Poolse spits heeft amper opties om uit te kiezen'

'Teodorczyk zit zonder club, Poolse spits heeft amper opties om uit te kiezen'

14-07-2022 19:31
5

Voor Lukasz Teodorczyk wordt het opnieuw een belangrijke transferzomer. De nu 31-jarige spits zit zonder club en moet op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ligt die uitdaging in België?

De Poolse spits kwam het afgelopen halve seizoen uit voor de Italiaanse club LR Vicenza, dat uitkwam in de Italiaanse tweede klasse. Daar wist Teodorczyk met amper één doelpunt in veertien partijen niet te overtuigen. De club degradeerde naar de Serie C en het contract van Teodorczyk werd niet verlengd.

Voor Teodorczyk is er dus een nieuwe uitdaging op komst. Het Poolse Transfery.info weet dat de diensten van Teodorczyk ook werden aangeboden in ons land. Of een Belgische club ook interesse zal tonen, is nog maar de vraag. Bij Anderlecht wist Teodorczyk wel te overtuigen, maar bij Sporting Charleroi viel de spits helemaal door de land.

Mogelijk kan Teodorczyk wel in zijn eigen land blijven. Zo zou laagvlieger Radomiakowi Radom interesse tonen in de spits. Zijn ex-club Lech Poznan werd afgelopen zomer nog genoemd als mogelijke nieuwe ploeg. Die club toont echter geen interesse meer na zijn minder seizoen in Italië.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie