OFFICIEEL: Zulte Waregem geeft Senegalees een contract van twee jaar

OFFICIEEL: Zulte Waregem geeft Senegalees een contract van twee jaar

14-07-2022 17:25

Modou Tambedou is trots om boer te zijn, dat valt er te lezen op de website van SV Zulte Waregem. Tambedou heeft een contract van twee jaar bij de club getekend. De Senegalese middenvelder is daarmee de nieuwste zomeraanwinst voor Zulte Waregem. 

De Senegalese middenvelder was enkele weken op proef en heeft deze proef met verve doorstaan. Hij wordt dan ook beloond met een profcontract van twee jaar.  Tambedou is een defensieve middenvelder van negentien jaar. De Senegalees kreeg zijn opleiding in een Senegalese voetbalacademie. De middenvelder stond al enkele wedstrijden op het veld bij Zulte Waregem, hij speelde puik tijdens de oefenwedstrijden en is nu voorgesteld als de nieuwste aanwinst van de club. 

“Ik was al erg fier dat ik de kans kreeg om bij Essevee te mogen testen, nu wordt mijn droom helemaal werkelijkheid”, vertelt Tambedou op de website van Waregem. “Dit is een belangrijke stap in mijn verdere ontwikkeling als voetballer. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier zal groeien op en naast het veld.”