‘Vranckx (ex-KV Mechelen) kan deze zomer vertrekken naar de Premier League’

‘Vranckx (ex-KV Mechelen) kan deze zomer vertrekken naar de Premier League’

14 juli - 18:01
4

De zomermercato is nu op volle toeren aan het draaien. Ook een aantal Belgen lijken nieuwe oorden te gaan op zoeken. een daarvan is Aster Vranckx, die momenteel nog bij Vfl Wolfsburg speelt.

Nottingham Forest wordt in verband gebracht met de komst van de Wolfsburg-tiener. Ze zoeken versterking in het centrum van het veld. Maar Forest kan concurrentie krijgen voor de 19-jarige centrale middenvelder. Premier League rivalen Everton zouden ook graag van zijn diensten gebruik willen maken.

Volgens de Franse journalist Loic Tanzi, die voor RMC Sport werkt, is Vranckxhet doelwit van beide clubs. Het ziet er naar uit dat er een strijd om zijn handtekening zal losbarsten, omdat beide "hopen de Belg te kunnen contracteren".

Vranckx maakte afgelopen zomer de overstap van KV Mechelen naar Wolfsburg voor 8 miljoen euro. AC Milan, Juventus en Manchester City waren ook geïnteresseerd, maar de speler verklaarde destijds: "De club verleidde me omdat het de ideale springplank was voor andere Belgische spelers."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie