Noodlot slaat opnieuw toe: 'Seizoen Oulare kan al voorbij zijn voor het begon'

Noodlot slaat opnieuw toe: 'Seizoen Oulare kan al voorbij zijn voor het begon'

14-07-2022 10:31
2

De pechduivel blijft Obbi Oulare achtervolgen. Net nu hij bij RWDM een nieuw élan gevonden leek te hebben, staat de spits weer voor lange tijd aan de kant. Een zware knieblessure is de volgende tegenslang op het inmiddels erg lange lijstje. 

Het Laatste Nieuws weet dat Oulare zich woensdag stevig kwetste aan zijn knie. Het ziet ernaar uit dat onze 26-jarige landgenoot zijn kruisbanden volledig heeft afgescheurd. Een maandenlange revalidatie ligt dan ook in het verschiet. De kans bestaat zelfs dat Oulare nu al een streep moet zetten door zijn seizoen, nog voor het goed en wel begonnen is.

Het is lang niet de eerste keer dat fysieke letsels zijn loopbaan onderbreken. Toen hij doorbrak bij Club Brugge, waren er al twijfels over de paraatheid van zijn gestel. Nadien viel Oulare ook bij onder meer Watford FC, Royal Antwerp FC en Standard Luik met de regelmaat van de klok uit. 

Niet alleen voor Oulare zelf, maar ook voor RWDM is dat een fikse aderlating. De Brusselaars zijn namelijk ambitieus en dachten hun spits goed te kunnen gebruiken in de strijd om promotie. De club zou nu al de transfermarkt beginnen afschuimen op zoek naar een verse aanvallende kracht.