Engelse media: 'final offer' Man United voor verdediger, Ajax accepteert vertrek

Engelse media: 'final offer' Man United voor verdediger, Ajax accepteert vertrek

13-07-2022 14:26
3

Ajax accepteert dat Lisandro Martínez onhoudbaar is. Met dat nieuws pakt The Times woensdag uit. De Argentijn staat ook volgens The Telegraph, ESPN en Fabrizio Romano op het punt om naar Manchester United te vertrekken.

Ajax en Manchester United vervolgen woensdag de onderhandelingen over de transfer van Martínez, die beschikbaar is voor 55 à 60 miljoen euro. The Telegraph schrijft dat de club van manager Erik ten Hag een 'final offer' van 55 miljoen gaat uitbrengen.

Het is geen geheim dat Martínez zijn zinnen heeft gezet op een move naar de Premier League. Inmiddels heeft Ajax dat geaccepteerd en mag de Argentijn voor het gevraagde bedrag vertrekken, weet The Times. De Amsterdammers zouden zich al oriënteren op een vervanger. Mykola Matvienko (Shakhtar Donetsk) wordt genoemd.

Het eveneens geïnteresseerde Arsenal gelooft niet meer in de komst van Martínez. Voor Ten Hag is hij de ideale aanwinst, omdat de 24-jarige international als centrale verdediger, linksback en verdedigende middenvelder uit de voeten kan. In de gewonnen oefenwedstrijd tegen Liverpool (4-0) was Ten Hag genoodzaakt om linksback Alex Telles centraal te zetten.

Wanneer Martínez naar Old Trafford verkast, wordt het Eredivisie-gehalte aanzienlijk. Ten Hag haalde Tyrell Malacia al en wil ook Christian Eriksen en Frenkie de Jong, al lijkt de komst van de Barcelona-middenvelder ver weg. Donny van de Beek is al Mancunian.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie