'PSV onder de indruk van Saibari (ex-KRC Genk), contractverlenging op komst'

'PSV onder de indruk van Saibari (ex-KRC Genk), contractverlenging op komst'

13-07-2022 08:38

PSV ziet toekomst in Ismael Saibari (ex-KRC Genk), melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. De 21-jarige Spaans-Marokkaanse nummer tien heeft in de voorbije twee seizoenen indruk gemaakt bij Jong PSV en staat op het punt om zijn contract te verlengen.

Saibari beschikt over een aflopend contract, maar gaat deze week nog zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zetten. De hoofdmacht van PSV is op zijn positie al ruim voorzien – met onder meer Guus Til, Xavi Simons en Joey Veerman – maar volgens het ED en VI is er genoeg perspectief voor het talent. Saibari heeft indruk gemaakt tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen en kent Ruud van Nistelrooij nog van hun gemeenschappelijke tijd bij Jong PSV.

Sinds hij medio 2020 werd opgepikt bij KRC Genk, is Saibari tot vijftig Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden gekomen, waarin hij acht keer scoorde en elf doelpunten voorbereidde. Hij heeft ook zijn debuut in het eerste elftal al gemaakt. In november 2020, toen PSV werd geteisterd door een coronagolf, mocht hij in totaal zeven minuten spelen tegen ADO Den Haag (Eredivisie) en PAOK Saloniki (Europa League).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s