Heb onder Kompany het beste voetbal uit mijn carrière kunnen spelen

"Heb onder Kompany het beste voetbal uit mijn carrière kunnen spelen"

13-07-2022 08:31
36

Voor Josh Cullen is het verhaal bij RSC Anderlecht afgelopen. De Ierse middenvelder besloot om de club te verlaten en richting Burnley FC te verhuizen. Daar zal hij opnieuw samenwerken met Vincent Kompany.

Een samenwerking waar Cullen ook naar uitkijkt. De middenvelder beseft ook dat hij Kompany dankbaar moet zijn. "Ik heb onder Kompany het beste voetbal uit mijn carrière kunnen spelen", geeft Cullen aan op de website van Burnley.

Hij is dan ook enorm onder de indruk van Kompany als coach. "Zijn visie op het spelletje is geweldig en ik geniet ervan om onder zijn hoede te kunnen spelen. De aanwezigheid van Kompany had uiteraard een grote impact op mijn keuze, maar ook Burnley als club. Het is een team dat jarenlang in de Premier League speelde en de ambitie om snel terug te keren staat mij heel erg aan", klinkt het.

Nu moet hij afscheid nemen van RSC Anderlecht, waar hij enkel maar goede herinneringen aan overhoudt. "Ik had een geweldige ervaring bij Anderlecht en het was geweldige periode onder Kompany. Ik leerde heel veel bij onder hem en ik werd een veel betere speler dankzij hem", besloot hij.