OFFICIEEL: Voormalig Anderlecht-target Khadra blijft in Engeland voetballen

OFFICIEEL: Voormalig Anderlecht-target Khadra blijft in Engeland voetballen

10-07-2022 19:16 Laatste update: 26-07-2022 18:32
4

Bij RSC Anderlecht is men nog niet klaar op de transfermarkt en blijft men zoeken naar versterkingen. In die zoektocht is het opnieuw uitgekomen bij Reda Khadra.

Het 21-jarige talent werd eerder al gelinkt aan RSC Anderlecht, dat nu een nieuwe poging zal wagen. Volgens de Engelse journalist Alan Nixon van The Sun hoopt Anderlecht de flankaanvaller definitief in huis te kunnen halen.

De flankspeler is eigendom van Brighton & Hove, maar werd het voorbije seizoen uitgeleend aan Blackburn in The Championship. Bij Blackburn speelde hij dit seizoen 28 wedstrijden, waarin hij vijf doelpunten kon maken.

Bij Brighton speelde Khadra voorlopig amper één keer mee bij de A-ploeg. Hij kreeg zijn jeugdopleiding bij Borussia Dortmund en heeft ook drie caps op zijn naam staan voor de Duitse U18. Bij Brighton heeft hij nog een contract tot de zomer van 2023, waar hij dus mag vertrekken.

Update: Reda Khadra heeft een (tijdelijke) nieuwe werkgever gevonden. De aanvaller die volgens Engelse bronnen een tijdje in beeld was bij RSC Anderlecht gaat aan de slag bij Sheffield United. De club uit The Championship waar onder meer Sander Berge (ex-KRC Genk) speelt huurt Khadra voor één seizoen van Brighton.