‘Spelersgroep positief bij Antwerp maar toch nog 3 à 4 versterkingen’

‘Spelersgroep positief bij Antwerp maar toch nog 3 à 4 versterkingen’

10-07-2022 13:16
4

De zomermercato is nog een tijdje open en Royal Antwerp FC is van plan daar gebruik van te maken. Mark Van Bommel zou nog het een en het ander willen halen op de transfermarkt. De selectie en het niveau ervan moet nog de lucht in. 

Het Laatste Nieuws meldt dat Gheysens nog een viertal extra versterkingen wil halen. De geruchten rond Toby Alderweireld zullen in de komende tijd niet gaan liggen en ook de nood aan een linksback bij Antwerp is duidelijk. Antwerp zou haar oogje laten vallen hebben op de Argentijnse Gaston Avila. Een 20-jarige linksback van Boca Juniors.

De club zit momenteel al in goede papieren, maar ze hopen er dus nog een schepje bovenop te doen. Het Laatste Nieuws meldt dan ook dat de geluiden die ze vanuit de spelersgroep opvingen erg positief is. Een ander verhaal dan vorig jaar. “Het is duidelijk wat het plan is, meer dan vorig jaar”, liet Ritchie De Laet weten.

“We kregen in Oostenrijk lange sessies voorgeschoteld, soms tot twee en een half uur, maar da’s logisch. De coach wil zijn visie overbrengen, ook met videobeelden. Je merkt dat de trainer op het allerhoogste niveau heeft gespeeld en dat hij van de besten heeft geleerd,” aldus De Laet.