De Winter weigerde Club Brugge opnieuw: België niet zo interessant

De Winter weigerde Club Brugge opnieuw: "België niet zo interessant"

10-07-2022 12:29
14

Met Empoli heeft Koni De Winter een nieuwe club gevonden. De verdediger verlaat Juventus en trekt op uitleenbasis naar de reeksgenoot. De belofteninternational kon nochtans ook terug naar België verhuizen.

Zo onthult De Winter in een gesprek met Het Nieuwsblad dat Club Brugge er opnieuw aan dacht om de verdediger in huis te halen. Tot een overgang kwam het echter niet. "Ik apprecieer dat enorm, maar een Belgisch avontuur vond ik op dit moment niet zo interessant", geeft hij aan.

De Winter verkoos een nieuw avontuur in Italië, waar hij zich in de zelfde competitie als Juventus kan ontwikkelen. "Empoli is perfect: de club staat erom bekend jonge spelers kansen te gunnen. Dat is exact wat ik nodig heb: ik wil elke week speelminuten maken", klinkt het.

Juventus brak onlangs het contract van De Winter nog open tot 2026. De Italiaanse topclub geeft daarmee aan dat het in de verdediger blijft geloven, tot groot jolijt van De Winter. "Juventus ziet in mij een sterkhouder voor de toekomst. Dat doet deugd", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s