OFFICIEEL: Antwerp ziet transfertarget Richards voor Nottingham Forest kiezen

OFFICIEEL: Antwerp ziet transfertarget Richards voor Nottingham Forest kiezen

10-07-2022 11:10

Niet Royal Antwerp FC, maar wel Nottingham Forest is de nieuwe club van Omar Richards. De Engelse ploeg heeft zich zondag officieel versterkt met de linksachter, die overkomt van Bayern München. Hij tekent een vierjarig contract bij de kersvers Premier League-promovendus. 

Dat laat Nottingham Forest via de officiële kanalen weten. Richards doorliep de jeugdopleiding bij Fulham en vertrok vervolgens naar Reading. Na een goede periode bij laatstgenoemde verkaste de vleugelverdediger naar Bayern München. Richards speelde het afgelopen seizoen zeventien wedstrijden in alle competities voor Der Rekordmeister en speelde zich in de kijker van onder andere Antwerp. Hij trekt echter naar Nottingham Forest.

Nottingham Forest won het afgelopen seizoen knap de play-offs voor een plek in de Premier League en zal zich eindelijk weer op het hoogste niveau laten zien. De club heeft op de transfermarkt ook niet stilgezeten en heeft met Richards de vijfde aanwinst binnen. Taiwo Awoniyi (ex-KAA Gent) kwam voor twintig miljoen euro over van Union Berlin, terwijl Moussa Niakhaté (FSV Mainz), Giulian Biancome (Troyes en ex-Cercle Brugge) en Dean Henderson (Manchester United) ook al de overstap maakten.