UPDATE: ‘Ook Chelsea mengt zich weer in strijd om Koulibaly (ex-KRC Genk)’

UPDATE: ‘Ook Chelsea mengt zich weer in strijd om Koulibaly (ex-KRC Genk)’

09-07-2022 20:57 Laatste update: 12-07-2022 14:27
3

Juventus zoekt nog naar verdedigende versterking en Kalidou Koulibaly is genoemd als één van de potentiële aanwinsten. Napoli is echter niet van plan om de Senegalees te laten gaan en wil ver gaan om hem tot een langer verblijf te verleiden.

Koulibaly kwam in 2014 over van KRC Genk en is aan zijn laatste contractjaar bij Napoli begonnen. Technisch directeur Cristiano Giuntoli hoopt hem echter nog jarenlang in huis te houden, tot na zijn carrière. "We hebben hem zes miljoen netto per seizoen aangeboden, plus een bestuurlijke functie in de toekomst. Dat is een enorm aanbod van in totaal zestig miljoen, maar dat verdient Koulibaly", wordt hij geciteerd door de Italiaanse pers.

Dat de Senegalees in verband wordt gebracht met rivaal Juventus, is ook Giuntoli niet ontgaan. Napoli is echter niet van plan om hem te laten gaan. "Dat hebben we hem niet hoeven vertellen, want hij is niet te koop." Trainer Luciano Spalletti rekent er ook op dat hij komend seizoen over Koulibaly kan beschikken. "We hebben al een extra grote aanvoerdersband voor hem klaarliggen."

Update: Kalidou Koulibaly is gewild. Fabrizio Romano meldt dat ook Chelsea zich nog steeds in de strijd mengt om de ex-verdediger van KRC Genk. De Senegalees heeft nog tot 2023 een contract bij Napoli.