KRC Genk kan Onuachu zien vertrekken: 'Meerdere clubs gaan voor spits'

KRC Genk kan Onuachu zien vertrekken: 'Meerdere clubs gaan voor spits'

09-07-2022 20:00
9

Het is even stil geweest rond Paul Onuachu, die aast op een vertrek bij KRC Genk. Daar is nu verandering in gekomen. Voor de Nigeriaanse spits is de strijd inmiddels losgebarsten.

Er bestond amper nog twijfel over dat Onuachu Genk zou verlaten, maar de laatste weken werd hij amper gelinkt aan een vertrek. Daar komt nu toch verandering in. Volgens Sports Mole hebben heel wat clubs inmiddels besloten om Onuachu in huis te halen. De grootste kanshebber om de spits aan te trekken is Wolverhampton. De Engelse club staat op het punt om Fabio Silva uit te lenen aan RSC Anderlecht en kan dus een nieuwe aanvaller gebruiken. Dat zou weleens Onuachu kunnen worden.

Wolves is echter niet de enige ploeg die interesse toont in de boomlange spits. Zo worden ook Atlético Madrid, Lazio, Fiorentina en Besiktas genoemd als potentiële bestemmingen voor Onuachu.

Voor de 28-jarige spits kan er zo na drie jaar een einde komen aan zijn verhaal bij KRC Genk. Daarin speelde hij 112 partijen voor de club en was hij goed voor 68 doelpunten en tien assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie