Dessers blij dat Feyenoord kan cashen: Dat verdienen ze

Dessers blij dat Feyenoord kan cashen: "Dat verdienen ze"

09-07-2022 17:22
4

Cyriel Dessers staat er niet van te kijken dat Luis Sinisterra met diens transfer naar Leeds United het transferrecord bij Feyenoord heeft verbroken. De spits heeft er vertrouwen in dat Arne Slot dit seizoen opnieuw een sterk team gaat smeden.

Dat Feyenoord na de verloren Conference League-finale uiteen is gevallen, verrast Dessers niet. "Die jongens hebben het zelf afgedwongen om zo’n mooie stap te maken en het is goede reclame voor Feyenoord", laat hij optekenen door De Telegraaf. "Het verbaast me totaal niet dat Luis voor een recordbedrag verkocht is. Het type speler dat hij is, is tegenwoordig duur. Als je naar zijn kwaliteiten en statistieken kijkt, dan rechtvaardigen die zo’n grote som. Ik ben blij dat Feyenoord zo’n groot bedrag voor hem krijgt, want dat verdienen ze ook."

Recent zei Dessers, die momenteel bij KRC Genk volop in de voorbereiding zit, dat hij een rentree bij Feyenoord niet uitsluit. "Ik denk dat die deur altijd op een kiertje staat. Die kan altijd weer opengeduwd worden", zegt hij. "Het is voor mij zeker geen gesloten boek en voor hen denk ik ook niet. Ik heb bij Feyenoord een fantastische tijd gehad. Dat vergeet ik niet zomaar en dat zit nog steeds in mijn achterhoofd. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren deze zomer."