Dessers (Genk) naar Feyenoord lijkt mogelijk: “Bewezen spelers hebben voordeel”

Dessers (Genk) naar Feyenoord lijkt mogelijk: “Bewezen spelers hebben voordeel”

09-07-2022 10:28
3

Cyriel Dessers traint ondertussen gewoon bij KRC Genk en het lijkt er sterk op dat Wouter Vrancken dit ook zo wil houden. Toch zou de toekomst van Dessers nog niet helemaal vaststaan. Eerder gaf Dessers ook al aan dat Feyenoord toch nog steeds in zijn hoofd zit.

Dessers kwam niet tot een persoonlijk akkoord met de club en dus werd de aankoopoptie ook niet geactiveerd. Toch lijkt Feyenoord heimwee te hebben naar de spits. De club uit Rotterdam heeft het vorig jaar mede dankzij Dessers uitstekend gedaan in de eerste editie Conference League. Dit leverde een aardige cent op. En laat het nu net die cent zijn die de zaak Dessers een nieuwe wending zou kunnen geven. 

De trainer van Feyenoord, Arne Slot, is Dessers nog niet vergeten en lijkt hier ook naar te hinten. “Wij zijn altijd op zoek naar goede spelers en spelers die zich al hebben bewezen in de Kuip, hebben een extra voordeel,” getuigt de trainer. “Het is ook geen geheim dat wij inmiddels andere financiële mogelijkheden hebben dan enkele maanden geleden,” besluit de trainer.