UPDATE: 'Cullen maandag van Burnley, enkel nog testen staan overgang in de weg'

UPDATE: 'Cullen maandag van Burnley, enkel nog testen staan overgang in de weg'

09-07-2022 09:45 Laatste update: 10-07-2022 20:40
56

Josh Cullen valt al even niet meer te spotten op de velden van RSC Anderlecht. De IEr lijkt op weg te zijn naar Burnley FC en voormalige RSCA-coach Vincent Kompany. Eerder raakte al bekend dat de Engelse club een flink som wou neertellen voor de middenvelder.

Anderlecht zou bereid zijn om de speler te laten vertrekken, maar enkel bij het juiste bod. Burnley zou nu een nieuw bod gedaan hebben op de middenvelder. Het bod lijkt CEO Peter Verbeke wel te smaken. Het Nieuwsblad meldt nu dat het zou gaan om een bedrag van meer dan drie miljoen euro. 

Cullen gaat zijn laatste contractjaar in en Anderlecht zou dus flink kunnen gaan incashen op de Ierse middenvelder. Anderlecht kocht Cullen voor amper een half miljoen. De onderhandelingen met de club van Kompany zijn bijna afgerond. De spaarpot wordt op die manier nog wat meer gevuld na de verkoop van Vlap en Cobbaut. Met het geld van Cullen zou Anderlecht Fabio Silva van Wolverhampton moeten kunnen huren. 

Update: Maandag wordt het D-day voor Cullen. Dan legt de middenvelder zijn medische testen af bij Burnley. Zijn de resulaten goed dan komt er een nieuwe samenwerking tussen Cullen en Kompany. Dat meldt Le Soir.