Meijer ziet hoger niveau bij Club Brugge: Maar bij Groningen goed op voorbereid

Meijer ziet hoger niveau bij Club Brugge: "Maar bij Groningen goed op voorbereid"

10-07-2022 16:30
11

Club Brugge haalde met Bjorn Meijer afgelopen zomer een nieuwe linkerflank in huis. De Nederlander, die zes miljoen euro heeft gekost, heeft zich de overstap naar Blauw-Zwart ook nog niet beklaagd.

Voorlopig heeft Meijer nog geen reden tot klagen. Hij lijkt de overstap voorlopig ook goed verteerd te hebben. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet wist wat ik kon verwachten", klinkt het in een gesprek met Focus WTV. "Maar ik heb wel het gevoel dat ik het niveau wel aankan. Tuurlijk is het niveau hier hoger, maar bij Groningen werd ik hier wel goed op voorbereid", geeft hij aan.

En ook de manier van spelen onder Carl Hoefkens lijkt Meijer wel goed te liggen. "Het is met een een vijfmansverdediging en ik hou er wel van om de hele zijlijn voor mezelf te hebben en te rennen. Dat is wel ideaal voor mij", klinkt het.

Bij Club Brugge moet Meijer de concurrentie aangaan met Eduard Sobol en Fede Ricca, al lijkt die laatste te gaan vertrekken. Daarnaast is het de vraag op welke plek Tajon Buchanan en Andreas Skov Olsen gezet zullen worden onder Hoefkens.