Manchester United trekt naar Thailand zonder CR7, maar met ex-Club Brugge-speler

Manchester United trekt naar Thailand zonder CR7, maar met ex-Club Brugge-speler

08-07-2022 16:29
1

Cristiano Ronaldo heeft de eerste trainingen van Manchester United overgeslagen en gaat ook niet mee naar Thailand. Nieuwkomer Tyrell Malacia behoort wel tot de 31-koppige selectie van manager Erik ten Hag, samen met nog twee Nederlanders.

Ook Donny van de Beek en Tahith Chong zijn namelijk van de partij. De twee middenvelders werden vorig seizoen verhuurd aan respectievelijk Everton en Birmingham City. Voordien speelde hij ook op huurbasis voor Club Brugge. 

Ronaldo is er dus nog niet bij. De Portugese vedette heeft nog een doorlopend contract, maar krijgt vrijaf voor de trip naar Thailand, vanwege een 'family issue'. Of Ronaldo later tijdens de oefentrip aansluit, laat Manchester United in het midden. De Braziliaanse Belg Andreas Pereira is er ook niet bij, omdat hij nog een transfer naar Fulham af moet ronden. Brandon Williams, terug van een huurperiode bij Norwich City, blijft in Engeland achter om van een blessure te herstellen.

Manchester United treft dinsdag rivaal Liverpool in Thailand. Daarna wordt koers gezet naar Australië, voor wedstrijden tegen Melbourne Victory, Crystal Palace en Aston Villa.