Ronaldo wil weg bij Manchester United, maar speelt wel mee in shirtpresentatie

Ronaldo wil weg bij Manchester United, maar speelt wel mee in shirtpresentatie

08-07-2022 15:05
6

Cristiano Ronaldo speelt 'gewoon' een rol in de lancering van het nieuwe thuisshirt - met kraagje - van Manchester United voor het seizoen 2022/2023. De extra content die daarbij hoort, is nog niét gedeeld. Het heeft volgens Engelse media te maken met zijn onzekere toekomst op Old Trafford.

Ronaldo ziet het volgens Engelse media niet meer zitten om bij Manchester United te blijven. Hij heeft geen trek in Europa League-voetbal en iis teleurgesteld over het transferbeleid. De laatste dagen gonst het van de transfergeruchten rond zijn persoon, maar bij de lancering van het nieuwe tenue heeft Manchester United hem desondanks een rol gegeven.

Ronaldo komt voorbij een video met andere (oud-)voetballers, waaronder Eric Cantona, Bruno Fernandes, Dwight Yorke en Oranje Leeuwin Jackie Groenen. Manchester United heeft daarnaast een campagne klaarstaan met de Portugese vedette en andere iconische nummers 7, zoals Cantona en David Beckham. Die houdt de club achter de hand zolang er geen duidelijkheid is rond de toekomst Ronaldo.

Donderdag was de vierde trainingsdag die Ronaldo miste. De reden, volgens de officiële lezing: familie-omstandigheden. Maar diverse media melden dat Ronaldo weg wil bij Manchester United. De kans is klein dat hij samen met manager Erik ten Hag en nieuwkomer Tyrell Malacia op het vliegtuig stapt voor een oefentrip in Thailand en Australië.