‘Winks zou de vervanger worden van Tielemans bij Leicester’

‘Winks zou de vervanger worden van Tielemans bij Leicester’

07-07-2022 17:16
2

Youri Tielemans lijkt vertrekkens klaar te zijn bij Leicester City. De Rode Duivel flirt al even met een transfer naar een club hogerop. Arsenal Fc lijkt de grootste kandidaat te zijn voor de diensten van Tielemans. 

Het product van Anderlecht lijkt deze zomer andere oorden te gaan op zoeken en Leicester City bereidt zich volgens Football.London al voor op het vertrek. 

Tottenham zou Arsenal wel eens een mooie gunst kunnen bewijzen. Antonio Conte zou zijn selectie willen inkrimpen. De Londenaren hebben ondertussen al vier spelers gekocht en ook verdedigend komt er een extra pion bij. Clément Lenglet lijkt op komst te zijn naar Tottenham. Al die nieuwe gezichten zorgen ervoor dat Tottenham ook een aantal spelers moet laten vertrekken. Eentje daarvan zou Harry Winks zijn. Leicester staat op alert. 

Harry Winks zou Tottenham kunnen verlaten om Tielemans bij Leicester te vervangen. Dat meldt Football.London. Hij speelde slechts acht wedstrijden in de competitie sinds Conte de scepter zwaaide. Hij wil graag meer aanspraak maken op het eerste elftal, en gelooft dat hij dat bij Leicester kan vinden.