Arsenal heeft prioriteit voor centraal op middenveld, maar dat is niet Tielemans

"Arsenal heeft prioriteit voor centraal op middenveld, maar dat is niet Tielemans"

7 juli - 10:07
9

Youri Tielemans wordt nu al weken gelinkt aan een overstap naar Arsenal FC, maar volgens journalist Sacha Tavolieri zijn die hardnekkige geruchten overdreven. Hoewel The Gunners wel degelijk op zoek zijn naar een versterking op het middenveld, ligt de Rode Duivel niet in de bovenste schuif.

De podcast van The Gooner Talk TV belde Tavolieri op om te horen hoe het zit rond Tielemans. De Belgische journalist beweert dat Arsenal een ander doelwit op het oog heeft. "Zowel zijn entourage als Tielemans zelf heeft begrepen dat hij niet de prioriteit is voor Arsenal. Dat heeft een andere prioriteit om het middenveld te versterken", klinkt het.

In mindere mate werd ook Amadou Onana aangewezen als mogelijke Arsenal-speler in spe. Ook die interesse wuift Tavolieri echter weg. Wie de nieuwe kracht op het Londense middenveld dan wél moet worden, weet de journalist niet te zeggen. Met Albert Sambi Lokonga hebben The Gunners al een Belgische middenvelder rondlopen. Hij kwam afgelopen seizoen behoorlijk vaak aan spelen toe.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie