UPDATE: Geen KRC Genk, maar buitenlandse uitdaging voor Selemani?

UPDATE: Geen KRC Genk, maar buitenlandse uitdaging voor Selemani?

07-07-2022 07:47 Laatste update: 12-07-2022 16:46
12

KRC Genk stond op het punt om Faïz Selemani voor te stellen als de nieuwste aanwinst, maar in laatste instantie ging die transfer toch niet door. De reden daarvoor? Het loonvoorstel van KRC Genk voor Selemani.

KV Kortrijk en KRC Genk hadden dan wel een akkoord over Selemani, helemaal rond was de transfer nog niet. "Mijn makelaar en ik konden met Genk geen akkoord vinden over mijn loon", onthult Selemani bij Het Nieuwsblad.

De Comorese international vond dat hij meer moest krijgen en sloeg een aanbod dan ook af. Al betekent dat niet dat de transfer er toch niet komt. "We zaten in een impasse en zitten daarom even niet meer aan tafel. Maar ik weet zeker dat het nog niet voorbij is", geeft hij aan.

Volgens Selemani gaat het ook helemaal niet om het geld, maar wel om het respect. In het buitenland kon hij dan wel meer verdienen, hij dacht vooral aan een stap vooruit in ons land. "Ik ben teleurgesteld, want voelde me klaar voor deze uitdaging", besluit hij.

Update: Volgens journalist Sacha Tavolieri kan Faïz Selemani ook naar het buitenland. Met KRC Genk werd er geen akkoord gevonden en er zou ook interesse zijn van het Turkse Antalyaspor en het Griekse AEK Athene.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie