Ploegmaat Lukaku komt als tweede keus: Keeper van het Inter van de toekomst

Ploegmaat Lukaku komt als tweede keus: "Keeper van het Inter van de toekomst"

05-07-2022 19:45
3

De van Ajax overgekomen Andre Onana zal geduld moeten hebben bij Internazionale. De 37 jaar oude Samir Handanovic verdedigt al tien jaar het doel van de Nerazzurri en het is de bedoeling dat de Sloveen dat ook komend seizoen zal doen.

Dat heeft Inter-trainer Simone Inzaghi laten weten tijdens een persconferentie. "Handanovic zal het seizoen beginnen als eerste keeper. Dat heeft hij verdiend op basis van het vorige seizoen, dat uitstekend was", klinkt het.

Onana heeft zich tot medio 2027 aan Inter verbonden en krijgt ook de tijd, benadrukt Inzaghi. "We weten hoe goed Onana is. Hij is de keeper van het Inter van de toekomst, maar hij zal ook dit seizoen de mogelijkheid krijgen om te laten zien wat hij kan."

Inter verloor dit seizoen zijn Serie A-titel aan aartsrivaal AC Milan en aast op revanche, zo blijkt uit de transferactiviteiten van de club. Naast Onana zijn ook spelers als Joaquín Correa (SS Lazio), Henrikh Mkhitaryan (AS Roma) en oude bekende Romelu Lukaku (Chelsea, huur) binnengehaald.