Mazzu als redder? Dan wachten er mooie jaren voor Anderlecht

Mazzu als redder? "Dan wachten er mooie jaren voor Anderlecht"

5 juli - 13:44
3

Felice Mazzu moet Anderlecht terug naar successen leiden. Volgens zijn ex-speler Damien Marcq (33) gaat dat ook lukken. Marcq trainde vorig seizoen nog onder Mazzu bij Union. 

"Ik ben zeker dat het geen makkelijke keuze was voor Felice", aldus Marcq bij La Dernière Heure"Anderlecht is wel een club die altijd hoog mikt en het financiële aspect speelt ook een rol. Ik begrijp zijn keuze om te vertrekken, maar ook de frustratie bij de fans. Als hij zijn filosofie kan toepassen op Anderlecht, dan wachten er mooie jaren. Ik hoop dat hij slaagt en zo aantoont dat zijn passage bij KRC Genk maar een uitschuiver was."

Ook de beslissing om Karel Geraerts aan te stellen als opvolger kann op bijval rekenen. "Dat is de meest logische beslissing, hij kent de groep al en weet hoe de club werkt. Het was dus geen verrassing. Het seizoen van de bevestiging is wel altijd moeilijker. We zullen zien of Union op de hoogte kan raken van Anderlecht, KRC Genk of Club. De matchen stapelen zich op en het team zal er elk weekend moeten staan. 

Marcq zelf ziet zijn contract bij Union aflopen. Hij gaat nu op zoek naar een nieuwe club. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie