Brugse selectie begint aan stage met loopoefeningen, ook Larin doet mee

Brugse selectie begint aan stage met loopoefeningen, ook Larin doet mee

05-07-2022 10:29
0

Club Brugge legt momenteel in Nederland een stilaan laatste hand aan de voorbereiding op de competitiestart, die voor de landskampioen begint met het Supercup-duel tegen KAA Gent op zondag 17 juli. Cyle Larin sloot deze dinsdagochtend al aan.

De Canadese spits rondde zijn komst naar Club Brugge pas maandag officieel af, maar is een dag later al neergestreken in het Nederlandse Wageningen. Op een Twitter-post van Blauw-Zwart is te zien hoe hij zich in het zweet werkt met enkele gewichten, terwijl er ook al loopproeven op het programma stonden. Larin is dus vanaf de eerste minuut paraat om mee te strijden voor een basisplek.

Wie momenteel nog niet aan voetballen kan denken, is Mats Rits. De middenvelder blesseerde zich in de Play-Offs erg zwaar aan de knie op het veld van RSC Anderlecht. Daardoor zal hij nog lange tijd moeten revalideren, al is Rits (in tegenstelling tot eerdere berichten) wel degelijk mee afgereisd naar Nederland, weet Het Nieuwsblad. Daar traint hij hoofdzakelijk individueel. Een terugkeer zou pas ten vroegste in het late najaar realistisch zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie