OFFICIEEL: Westerlo versterkt zich verder voor JPL met Amerikaan Yow

OFFICIEEL: Westerlo versterkt zich verder voor JPL met Amerikaan Yow

5 juli - 09:54
1

KVC Westerlo heeft zich verder versterkt met het oog op het nakende seizoen, dat in het teken staat van haar terugkeer op het hoogste niveau. De negentienjarige Griffin Yow moet de Kempenaars extra wapenen.

Na enkele weken onderhandelen heeft Westerlo de transfer van Yow afgerond, klinkt het op haar website. De vleugelaanvaller heeft zich voor vier jaar verbonden aan het Kuipje. Bij zijn vorige werkgever, het Amerikaanse D.C. United, kwam hij zeven keer in actie in het huidige kalenderjaar, waarvan drie maal als basiskracht.

Ook de voorbije jaren mocht Yow al geregeld invallen in Washington, ondanks zijn erg jonge leeftijd. Vooral bij de beloften van de Verenigde Staten maakte hij indruk. Daar wist hij al zes keer te scoren in veertien caps. Yow kan overigens op de beide flanken uit de voeten, zowel links als rechts.

Met de komst van de Amerikaanse belofte bouwt Westerlo haar kern verder uit. Eerder verbonden ook onder meer Sinan Bolat, Bryan Reynolds en Dorgeles Nene zich al aan de club. De Kemphanen staan voor een lastige klus: bij haar terugkeer in de Jupiler Pro League moeten ze ervoor zorgen dat ze niet bij de laatste drie verzeild geraken, want die zakken aan het einde van de rit onverbiddelijk naar Eerste Klasse B.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie