'Mendes praat met Laporta: Ronaldo-transfer naar FC Barcelona besproken'

'Mendes praat met Laporta: Ronaldo-transfer naar FC Barcelona besproken'

5 juli - 09:42
3

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van onder meer Cristiano Ronaldo, en FC Barcelona-president Joan Laporta waren maandag samen. Hoewel het tweetal voor een algemeen gesprek samenkwam, kwam ook de toekomst van de Portugees aan bod.

Dat meldt AS. Onder meer Ángel Di María, Bernardo Silva, Nico González en Francisco Trincão behoren tot de stal van Mendes, waardoor er genoeg gespreksstof was met Laporta. Het Spaanse medium weet desondanks dat Mendes en Laporta ook de toekomst van Ronaldo hebben aangesneden. De vedette is naar verluidt niet tevreden over de huidige gang van zaken bij Manchester United en wil mogelijk vertrekken uit Old Trafford.

Een avontuur bij FC Barcelona zou maandag naar voren zijn gekomen. Vorig jaar waagden de Catalanen ook al een poging om Ronaldo in te lijven, al bleek dat destijds financieel onhaalbaar. De vraag rijst of dat nu wel mogelijk is. Hoewel de gesprekken zich pas in de absolute beginfase bevinden, is het nu al op zijn minst pikant te noemen. Ronaldo speelde tussen 2009 en 2018 voor Real Madrid, waar hij uitgroeide tot een clublegende. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie