Europese top gaat achter De Ligt aan: 'Na Chelsea springt ook Bayern in de dans'

Europese top gaat achter De Ligt aan: 'Na Chelsea springt ook Bayern in de dans'

5 juli - 09:27
1

Matthijs de Ligt is een hot item in Europa. De centrumverdediger wordt gelinkt aan een overstap naar Chelsea, terwijl nu ook Bayern München zich heeft gemengd in de race om zijn handtekening. 

La Gazzetta dello Sport meldt dat Juventus en De Ligt snel de knoop willen doorhakken. De Oude Dame begint zondag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en naar verluidt wil de Nederlander voor de eerste training duidelijkheid. Nu een transfer voor De Ligt dichter bij dan ooit is, spreekt Corriere dello Sport van een 'imperium in verval'. De Ligt had na zijn komst in 2019 juist de nieuwe Giorgio Chiellini moeten worden, maar lijkt na drie jaar al te vertrekken.

Doordat twee clubs vechten om De Ligt, heeft Juventus een goede onderhandelingspositie. De verdediger heeft een ontsnappingsclausule van 120 miljoen euro in zijn contract, al lijkt Bayern niet voornemens dat te betalen. De marktwaarde van De Ligt wordt geschat op tachtig miljoen euro en zelfs dat is Der Rekordmeister te gortig.

BILD weet dat Bayern een andere constructie op het oog heeft. De Duitsers willen Benjamin Pavard betrekken in een ruildeal. Na de komst van Noussair Mazraoui lijkt de wereldkampioen op het tweede plan te zijn beland. Pavard wordt getaxeerd op dertig miljoen euro, al is het niet bekend met welke transfersom Bayern bij Juventus wil aankloppen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie