OFFICIEEL: Westerlo is verheugd dat Gentse kwelduivel zijn contract openbreekt

OFFICIEEL: Westerlo is verheugd dat Gentse kwelduivel zijn contract openbreekt

5 juli - 09:00
5

KVC Westerlo wapent zich zo goed en zo kwaad mogelijk voor haar terugkeer op het hoogste niveau. Daar horen enkele inkomende transfers bij, maar evenzeer verlengde overeenkomsten van de sterkhouders van vorig seizoen. Kyan Vaesen behoort tot die laatste categorie.

Op haar officiële kanalen kondigt Westerlo aan dat het het contract van Vaesen in onderling overleg verlengd heeft. De aanvaller, een jeugdproduct van de club, zit nu tot en met medio 2026 gebeiteld in het Kuipje. Die beslissing valt best te begrijpen, want op zijn 21e is Vaesen volledig ontploft. In het kampioenenjaar van De Kemphanen was hij immers meermaals beslissend.

In totaal liet de krachtige en snelle spits vijf doelpunten en acht assists optekenen, verspreid over 26 competitiewedstrijden. Ook in de voorbereiding op het avontuur in de Jupiler Pro League liet Vaesen al van zich spreken. Zo was hij vorige week nog goed voor een hattrick in het oefenduel tegen KAA Gent, nota bene als invaller. Nu is het aan hem om zijn ontwikkeling door te trekken op het hoogste niveau.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie