Kagawa: Heb nog nooit zo'n zware voorbereiding meegemaakt

Kagawa: "Heb nog nooit zo'n zware voorbereiding meegemaakt"

5 juli - 08:16 Laatste update: 08:23
2

Shinji Kagawa moet dit seizoen één van de speerpunten worden bij STVV. In de voorbereiding legt coach Bernd Hollerbach er alvast flink de pees op. Kagawa heeft zoiets naar eigen zeggen nog nooit meegemaakt. 

"Ik heb nooit zo’n zware voorbereiding meegemaakt", klinkt het bij Het Belang Van Limburg. "Bij Man United? Dortmund? Bijlange niet. Weet je, hier bij STVV trainen we bijna elke dag twee keer. Telkens voluit. Neen, dat was zelfs onder Klopp niet waar in Dortmund. (grijnst) Hollerbach is duidelijk Klopp niet. Hij laat ons voortdurend lopen, drijft ons tot het uiterste."

Kagawa is alvast van plan om aan boord te blijven. "Alles kan in voetbal. Maar ik ben gefocust op STVV. Ik wil graag een seizoen meemaken met deze club vanaf het begin. Met de hele voorbereiding, hopelijk zonder blessures. Dan kan ik deze club nog veel diensten bewijzen. De eigenaars zijn ver gegaan om me binnen te halen, dus wil ik hier nog iets bewijzen.”

STVV krijgt meteen een moeilijke opdracht in het nieuwe seizoen. Op 23 juli opent het namelijk thuis tegen vice-kampioen Union. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie