Einde van Openda bij Club Brugge nadert: 'Spits niet mee op stage'

Einde van Openda bij Club Brugge nadert: 'Spits niet mee op stage'

4 juli - 17:36
18

De kans is groot dat Loïs Openda zijn laatste match voor Club Brugge al heeft gespeeld. De spits trok immers niet mee met Blauw-Zwart op stage.

Van 4 tot 9 juli stoomt Carl Hoefkens zijn troepen klaar in het Nederlandse Wageningen. De trainer van Club Brugge kon maandag de meeste internationals van Blauw-Zwart weer begroeten. Zo sloten onder meer Charles De Ketelaere en Noa Lang – ondanks transferverhalen – weer aan.

Verder waren ook Hans Vanaken, Brandon Mechele en Simon Mignolet aanwezig op de eerste stagedag van Blauw-Zwart. Nieuwbakken Rode Duivel Openda was dat evenwel niet. Dat weet David Van den Broeck.

Volgens de journalist van Het Nieuwsblad had Club Brugge Openda graag aan boord gehouden, maar zal dat niet lukken. De spits is momenteel aan het onderhandelen met een buitenlandse club. Om welke club het concreet gaat, is nog niet geweten. In de wandelgangen klinkt het wel dat het om een Franse club zou gaan.

Vorig seizoen speelde de 22-jarige Openda op huurbasis voor Vitesse. In Nederland deed hij het meer dan goed. In 50 duels vond hij 24 keer de weg naar het doel en was hij goed voor 6 assists. Club Brugge stelde Cyle Larin (ex-Zulte Wargem) voor als nieuwe spits.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie