Thorup en co niet blij na 0-7 ... zege tegen Feyenoord: Niet de afspraak

Thorup en co niet blij na 0-7 ... zege tegen Feyenoord: "Niet de afspraak"

4 juli - 16:51
7

FC Kopenhagen boekte afgelopen zaterdag een klinkende 0-7 overwinning op Feyenoord, maar over die wedstrijd is het laatste woord mogelijk nog niet gesproken. De Deense club - waar Jess Thorup (ex-KAA Gent en ex-KRC Genk) de manage is - publiceert maandag een kritisch, maar tegelijkertijd vreemd statement.

Kopenhagen heeft het een en ander te klagen, ondanks de 0-7 overwinning. 'De uitkomst van de oefenwedstrijd in Rotterdam was verre van wat we hadden verwacht, zoals trainer Jess Thorup na afloop ook verteld heeft', meldt Kopenhagen. 'En ook al is de wedstrijd afgelopen, voor Kopenhagen is de zaak nog niet voorbij.'

"Er zijn enkele verplichtingen uit de wedstrijdovereenkomst die we met Feyenoord hebben gesloten niet nagekomen", zegt teammanager Peter Christiansen. "We hebben zeker niet de afgesproken wedstrijd gekregen en we zullen Feyenoord natuurlijk wijzen op de gemaakte afspraak. We kunnen niet ingaan op details."

Naar verluidt is Kopenhagen niet blij met het feit dat trainer Arne Slot voor meerdere jeugdspelers gekozen heeft en geen volwaardig basiselftal het veld instuurde. Een jeugdig Feyenoord werd zaterdag van het kastje naar de muur gestuurd. Oud-Feyenoorder Kevin Diks was een van de doelpuntenmakers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie