UPDATE: ‘Muleka stuurt aan op transfer en blijft weg van stage Standard’

UPDATE: ‘Muleka stuurt aan op transfer en blijft weg van stage Standard’

4 juli - 14:00 Laatste update: 19:12
4

Turkse media laten weten dat de transfer van Jackson Muleka (Standard) naar het Burnley van Vincent Kompany zo goed als van de baan is. De aanvaller zou wel bijna rond zijn met een andere club.

Muleka werd veelvuldig in verband gebracht met Burnley, maar de transfer zal waarschijnlijk niet doorgaan. Er zouden meerdere redenen zijn voor het afspringen van de deal. In Turkije zijn ze er wel zeker van dat Muleka naar Besiktas zal verkassen.

Samuel Bastien staat naar verluidt wel dicht bij een overgang naar Burnley. De middenvelder kan een contract voor drie seizoenen tekenen in de Championship. Zo lijkt er einde te komen na vier jaar samenwerking met Standard.

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Jackson Muleka niet is komen opdagen voor de stage van Standard Luik. De aanvaller lijkt zo aan te sturen op een transfer naar het Turkse Besiktas. Eerder liep een deal met Burnley en Vincent Kompany al mis. Besiktas zou 3,3 miljoen euro overhebben voor Muleka, Standard wil echter vier miljoen euro. Ook Kasimpasa, dat Muleka afgelopen seizoen huurde, zou onderhandelen met Standard.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie