OFFICIEEL: Fulham legt Palhinha vast tot zomer van 2027

OFFICIEEL: Fulham legt Palhinha vast tot zomer van 2027

4 juli - 13:29
1

Fulham staat op het punt om een spectaculaire deal te sluiten op de transfermarkt. Het heeft met Sporting Portugal een deal gesloten over de komst van Joao Palhinha. Met de transfer is 25 miljoen euro gemoeid.

Volgens Sky Sports is de komst van Palhinha zo goed als zeker. Fulham, dat promoveerde naar de Premier League, stunt met de komst van de middenvelder, voor wie veel meer interesse was. Naar verluidt zat ook Wolverhampton Wanderers achter hem aan.

Mogelijk dat manager Marco Silva, ook een Portugees, een belangrijke rol gehad heeft in de gesprekken met Palhinha. De speler is al gesignaleerd bij het trainingscomplex van Fulham, waar hij medisch gekeurd gaat worden. 

Palhinha is de eerste zomeraanwinst van Fulham. Engelse media rekenen erop dat er binnenkort meer spelers zullen arriveren op Craven Cottage. 

Update: Fulham heeft Joao Palhinha officieel binnen. De promovendus doet geen uitspraken over de transfersom, maar meldt dat de Portugees tot de zomer van 2027 heeft getekend op Craven Cottage. "Ik ben enorm blij om in, de voor mij, beste competitie ter wereld te gaan spelen", reageert Palhinha op de clubkanalen

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie