Deila spreekt duidelijke taal bij Standard: Hebben kwaliteit nodig

Deila spreekt duidelijke taal bij Standard: "Hebben kwaliteit nodig"

4 juli - 11:44
2

Standard is nog niet op toerental voor het komende seizoen. Afgelopen weekend werd met 1-2 verloren van RWDM. Coach Ronny Deila wil graag versterkingen zien.

"Ik zag veel vermoeidheid bij mijn spelers na een zware week", aldus Deila bij Het Belang Van Limburg"We leden te makkelijk balverlies en waren niet aanwezig in de pressing. Tijdens de rust heb ik gehamerd op de samenhang in het team. Ook als we slecht spelen, moeten we een team blijven vormen. Er moet een defensieve basis zijn."

Standard deed voorlopig nog geen transfers. Voor Deila mag dat nu snel gebeuren. "We staan voor een seizoen waarin we het tij willen keren. Door hetzelfde te blijven doen als vorig jaar, worden we niet beter. Er is circulatie nodig binnen het team. We moeten kwaliteit binnenbrengen. Samen met het geloof en het vertrouwen bij de spelers. Ik voel dat het voor velen een moeilijk seizoen is geweest."

Standard begint met een pittige match aan het nieuwe seizoen. Op 22 juli ontvangt het namelijk bekerwinnaar KAA Gent. Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie