'Ronaldo wil vertrekken, Portugees ontevreden met transfers Manchester United'

'Ronaldo wil vertrekken, Portugees ontevreden met transfers Manchester United'

4 juli - 08:45
7

Cristiano Ronaldo is van plan om Manchester United dan toch te verlaten. Volgens kwaliteitskrant The Telegraph is de Portugese aanvaller 'gedesillusioneerd' door het transferbeleid van Manchester United. Zelf beweert de club nog geen aanbieding te hebben ontvangen.

Zaterdag kwam naar buiten dat Ronaldo wil vertrekken bij United. De 37-jarige aanvaller wil graag in de Champions League actief zijn, terwijl The Red Devils volgend seizoen in de Europa League uitkomen. United is op dit moment niet van plan om Ronaldo te laten gaan. De 189-voudig international werd al gelinkt aan onder meer Chelsea en Bayern München, maar in Manchester houdt men vol dat er nog geen enkel bod op Ronaldo is binnengekomen.

Volgens The Telegraph is de spits annex linksbuiten naast de sportieve prestaties ook niet te spreken over het transferbeleid van Man United. Ronaldo zou zelfs 'gedesillusioneerd' zijn door het feit dat dat de club nog geen enkele aankoop deed in deze transferwindow.

Erik ten Hag liet al weten dat hij graag wil werken met Ronaldo. Of dat gaat gebeuren is dus nog maar de vraag. De wereldberoemde aanvaller ligt nog één jaar vast in Manchester, met een optie voor nog een jaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie