'Na Cullen gaat Kompany nog voor tweede transfer bij RSC Anderlecht'

'Na Cullen gaat Kompany nog voor tweede transfer bij RSC Anderlecht'

4 juli - 08:16
24

Vincent Kompany is zijn ex-club RSC Anderlecht toch niet uit het oog verloren. De trainer van Burnley FC gaf aan niet bij paars-wit te zullen shoppen, maar hij lijkt nu toch op weg om Josh Cullen én Bart Verbruggen in huis te halen.

Eerder raakte al bekend dat Cullen op het verlanglijstje staat van Burnley en de Ierse middenvelder is ook op weg naar de Engelse club. Hij is echter niet de enige. Volgens Het Nieuwsblad trekt Kompany ook hard aan de mouw van Verbruggen.

De Nederlandse doelman is momenteel slechts back-up van Hendrik Van Crombrugge bij paars-wit, maar kan nu wel de stap richting Engeland zetten. Het is echter nog maar de vraag of Anderlecht ook bereid is om Verbruggen te laten gaan.

De negentienjarige Verbruggen wordt gezien als de ideale opvolger van Hendrik Van Crombrugge bij Anderlecht. De Nederlander moet een belangrijke rol gaan spelen in het beloftenteam in de Challenger Pro League om uiteindelijk bij een vertrek van Van Crombrugge het stokje te gaan overnemen als eerste doelman.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie