Charleroi zag Bayo vertrekken, Still spreekt over rest van transferperiode

Charleroi zag Bayo vertrekken, Still spreekt over rest van transferperiode

4 juli - 08:31
0

Bij Sporting Charleroi heeft men deze zomer afscheid moeten nemen van Vakoun Bayo. De aanvaller vertrok alweer snel en verhuisde voor enkele miljoenen richting Watford. Dat zal ook voor transferactiviteit gaan zorgen bij Charleroi.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws laat coach Ed Still er geen twijfel over bestaan en geeft hij aan nog een extra spits bij de club te willen. Met Nauris Petkevicius, Youssouph Badji en Anthony Descotte heeft Still namelijk weinig opties om als diepe spits te zetten.

Als die spits er ook komt, lijkt Charleroi zich niet al te veel meer te gaan versterken. Still is wel tevreden met hoe de kern er momenteel uitziet. "De A-kern is nu quasi compleet", zegt Still. "Dat laat ons toe tijdens de derde week meer aandacht te besteden aan het tactische, aan de verschillende facetten het voetbal dat we willen produceren."

Bij Charleroi lijkt het dus ook een rustige mercato te gaan worden. Het zag onder andere Bayo en Lazare Amani definitief vertrekken, maar haalde ook Daan Heymans definitief in huis. Verder blijft het nog uitkijken of onder andere Valentine Ozornwafor en Adem Zorgane bij de club gaan blijven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie