'Op dit moment ben ik gelukkig bij Union, ik blijf kalm'

'Op dit moment ben ik gelukkig bij Union, ik blijf kalm'

4 juli - 07:46
0

Bij Union staat er deze zomer nog heel wat te gebeuren op transfervlak. Deniz Undav verliet de club al, terwijl ook Casper Nielsen en Dante Vanzeir worden gelinkt aan een vertrek. Voor Siebe Van Der Heyden is een vertrek ook mogelijk, al hoeft dat ook niet voor hem.

Na zijn doorbraak bij Union is er ongetwijfeld veel interesse in Van Der Heyden, maar de verdediger aast niet meteen op een vertrek. Een extra seizoen bij Union blijven behoort zeker tot de mogelijkheden. "Ik zal zien. Ik blijf kalm. Op dit moment ben ik gelukkig bij Union. Ik wil gewoon mijn best doen, dat is het belangrijkste", klinkt het bij Le Soir.

Van Der Heyden brak dit seizoen door bij Union en speelde zich zelfs in de kijker van bondscoach Roberto Martinez. Hij mocht debuteren als international en werd meteen daarop gelinkt aan enkele buitenlandse ploegen. Tot een transfer kwam het echter (nog) niet.

De 23-jarige verdediger heeft nog een contract tot medio 2024 bij Union, waar hij vorig seizoen dertig keer voor uitkwam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie