OFFICIEEL: Deinze haalt 22-jarige neef van Carcela in huis

OFFICIEEL: Deinze haalt 22-jarige neef van Carcela in huis

3 juli - 22:40
0

Mehdi Carcela mag dan wel vertrokken zijn bij Standard en hoogstwaarschijnlijk ons land verlaten, toch zal er nog steeds een Carcela op de Belgische velden spelen. Joachim Carcela meer bepaald. De neef van Mehdi heeft namelijk een contract bij KMSK Deinze getekend.

Dat kondigde Deinze zelf aan via de officiële kanalen. Carcela was een vrije speler nadat zijn contract bij Moeskroen was afgelopen. Nu heeft hij zijn handtekening gezet onder een verbintenis voor twee seizoenen bij Deinze.

De club is alvast bijzonder tevreden met de komst van Carcela. "Hij is een zeer getalenteerde speler die zowel als aanvallende middenvelder of als vleugelspeler kan spelen. Hij heeft ervaring in 1B en is aangepast aan de Belgische competitie, dus we verwachten dat hij meteen zal kunnen presteren met de ploeg", zegt technisch directeur Adrian Esparraga.

De 22-jarige Carcela werd opgeleid bij Club Brugge, RSC Anderlecht en Standard en debuteerde uiteindelijk ook bij die laatste club. Hij kwam echter niet verder dan vier wedstrijden voor de Rouches en mocht vertrekken. Bij Moeskroen kreeg hij een nieuwe kans, waar hij afgelopen seizoen goed was voor vijf doelpunten in twintig partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie