Steegen blikt terug: Eén langgerekt feest onder Van den Brom bij Anderlecht

Steegen blikt terug: "Eén langgerekt feest onder Van den Brom bij Anderlecht"

4 juli - 09:01
2

Na dertien jaar voor RSC Anderlecht gewerkt te hebben, nam Hoofd Communicatie David Steegen deze maand afscheid van de club. In die periode werkte hij samen met heel wat trainers, waar Steegen ook flink wat goede herinneringen aan overhoudt.

"Ik kon met iedereen goed overweg, echt waar", geeft Steegen aan, die Ariël de 'meester in het cynisme noemt. "Innerlijk moest ik vaak schaterlachen met zijn antwoorden", klinkt het in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

De beste periode lijkt Steegen onder John van den Brom beleefd te hebben, die van 2012 tot 2014 trainer was van Anderlecht. "Eén langgerekt feest", aldus Steegen. "Van den Brom was enorm veeleisend, maar wel op een familiale manier. Het was altijd gezellig met John. Maar als er gepresteerd moest worden, dan moest er gepresteerd worden. Hij was de beste people manager", klinkt het.

Heel wat mooie momenten, maar nu het afscheid. Een afscheid met een zuur gevoel is het echter niet. "Ik ben dankbaar dat ik dertien jaar mijn club heb mogen vertegenwoordigen. Het enige dat ik echt zal missen is het feit dat ik via Anderlecht mijn stad, Brussel, niet meer kan promoten", besluit Steegen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie