'El Azzouzi (FC Emmen) moet vertrek van Nielsen bij Union opvangen'

'El Azzouzi (FC Emmen) moet vertrek van Nielsen bij Union opvangen'

03-07-2022 16:58
0

Bij Union bereidt men zich al voor op een vertrek van Casper Nielsen en is de zoektocht naar een vervanger al even bezig. De Brusselaars hopen die vervanger met Oussama El Azzouzi van FC Emmen ook gevonden te hebben.

De 21-jarige middenvelder komt momenteel uit voor de Nederlandse club FC Emmen, waarmee hij promoveerde naar de Eredivisie en indruk wist te maken op Union. Volgens Het Nieuwsblad heeft Union zelfs al bijna een akkoord bereikt over de overgang van El Azzouzi.

El Azzouzi was het voorbije seizoen een basispion bij FC Emmenn, waar hij goed was voor één doelpunt en vijf assists in 36 partijen. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2023 bij FC Emmen. De club moet hem deze zomer dus definitief laten gaan of dreigt hem eind volgend seizoen gratis te zien vertrekken.

Bij Union zal El Azzouzi het vertrek van Nielsen moeten opvangen. De Deense middenvelder wordt al even gelinkt aan een vertrek en kan rekenen op interesse van Club Brugge, KAA Gent en enkele buitenlandse clubs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie