Sky Deutschland: 'Schreuder haalt miljoenentransfer binnen uit Duitsland'

Sky Deutschland: 'Schreuder haalt miljoenentransfer binnen uit Duitsland'

03-07-2022 13:15
10

Ajax en RB Leipzig zijn aan het pokeren over de transfersom van Brian Brobbey, meldt de Duitse tak van Sky Sports. De aanvaller heeft al een persoonlijk akkoord met de Amsterdammers en wil koste wat kost niet terugkeren naar Duitsland.

Eerder meldde De Telegraaf al dat Brobbey hard op weg is naar Ajax, maar dat de vraagprijs van Leipzig nog een struikelblok vormde. Die Roten Bullen verlangen naar verluidt 25 miljoen euro, terwijl de Amsterdammers aan vijftien miljoen denken. Sky meldt dat Ajax de genoemde 25 miljoen niet zal betalen en dat er een compromis gesloten gaat worden.

De kans dat Brobbey aanstaande dinsdag, wanneer Leipzig begint aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, op het veld staat in Duitsland, is naar verluidt zeer klein. 'De overdracht nadert zijn voltooiing', klinkt het. Brobbey werd het afgelopen halfjaar al uitgeleend aan Ajax, nadat hij vorig jaar transfervrij vertrok. In de tweede seizoenshelft beweest hij zijn waarde voor het kampioenselftal van Erik ten Hag, met onder meer bepalende treffers tegen PSV en NEC.