Niemand dacht dat dit kon, Romelu heeft ons uitgebreid bedankt

"Niemand dacht dat dit kon, Romelu heeft ons uitgebreid bedankt"

3 juli - 10:00 Laatste update: 10:01
0

Romelu Lukaku speelt volgend seizoen weer voor Inter. Om die transfer te realiseren deed de Rode Duivel een beroep op het advocatenkantoor CRESTA. Oprichter Sébastien Ledure spreekt van een 'mission impossible'.

"Romelu wou alleen terug naar de club die hem voor 115 miljoen euro aan Chelsea verkocht had, maar intussen zélf geen geld meer heeft voor een dure aankoop", aldus Ledure bij Het Laatste Nieuws. "Als je de cijfers bekijkt, dacht niemand dat dit ging lukken. Zijn appreciatie was bijgevolg enorm groot. Romelu heeft ons persoonlijk en uitgebreid bedankt — hij had er vertrouwen in dat we in ons opzet zouden slagen."

Bij de transfer kwam wel wat geluk kijken. "Dat Chelsea intussen van eigenaar (Todd Boehly, red.) is veranderd, was een gamechanger. We zijn met alle partijen om de tafel gegaan, waarbij elk zijn ego aan de kant heeft geschoven. Romelu zelf wou maar één ding, namelijk terugkeren naar Inter. We dienden voor hem geen andere club te zoeken — dit was geen klassieke makelaarsjob."

Inter betaalt minimum acht miljoen euro voor de huurdeal, maar die som kan nog oplopen door allerhande bonussen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie