El Khannouss verliet RSC Anderlecht voor KRC Genk: Ze noemden mij een verrader

El Khannouss verliet RSC Anderlecht voor KRC Genk: "Ze noemden mij een verrader"

2 juli - 22:46
34

KRC Genk kondigde zaterdag de contractverlenging van Bilal El Khannouss aan. Het achttienjarige talent verlengde tot medio 2026 en werkt bij de Limburgers aan zijn doorbraak. De Brusselaar begon nochtans met voetballen bij RSC Anderlecht, waar hij geen al te prettig einde kende.

El Khannouss begon op al op zijn vijfde met voetballen bij RSC Anderlecht en speelde uiteindelijk tien seizoenen voor de club. In 2019 volgde een grote ommekeer en ruilde hij de Brusselaars in voor KRC Genk. "Anderlecht is de laatste jaren Anderlecht niet meer", vertelt El Khannouss in Het Belang van Limburg.

De aanvaller vond dat hij beter bij Genk paste en koos dan ook voor het project in Limburg. Maar daar was men bij Anderlecht allerminst tevreden mee. "Bij paars-wit werd me mijn keuze voor Genk niet in dank afgenomen. Bepaalde trainers noemden mij zelfs een verrader", legt hij uit.

Inmiddels zijn we enkele jaren later en wist El Khannouss indruk te maken bij de U18 en de U21 van KRC Genk. Hij mag ook hopen op minuten bij de grote jongens. Zijn keuze heeft hij zich dan ook niet beklaagd. "De club lost de verwachtingen in", besluit El Khannouss.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie