Antwerp legt jeugdig KV Mechelen over de knie, nieuwkomers Scott en Janssen scoren

02-07-2022 18:42

Zaterdag heeft Royal Antwerp FC in een oefenwedstrijd KV Mechelen verslagen. The Great Old haalde het met 4-0. Onder meer nieuwkomers Christopher Scott en Vincent Janssen scoorden voor Antwerp.

De twee ploegen beslisten om twee keer zestig minuten tegen elkaar te spelen. Veel gebeurde er niet in het eerste deel van de partij. Na een halfuur was het tijd voor een drinkpauze. Soele keerde daarna niet terug. Robberechts verving hem. Antwerp nam de match almaar meer in handen en uiteindelijk was het Scott die bij zijn 'debuut' voor The Great Old raak trof.

Na de pauze was Antwerp duidelijk beter dan een jeugdig Malinwa. Met een knappe vrije trap verdubbelde Benson de score. Na een fraaie aanval tikte Miyoshi de 3-0 binnen in de 86e minuut. Na een tweedde drankpauze was het Janssen die voor de 4-0 eindstand zorgde. De Nederlander zette een strafschop om.