Overzicht oefenwedstrijden: Doelman van Amiens helpt Oostende aan zege

Overzicht oefenwedstrijden: Doelman van Amiens helpt Oostende aan zege

1 juli - 18:45
0

De Belgische eersteklassers zijn volop bezig aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daar horen ook de nodige oefenwedstrijden bij. Dagelijks brengt VoetbalPrimeur.be je de uitslagen en de verslagen van de duels.

Amiens - KV Oostende 1-4
KV Oostende speelde zaterdag zijn vijfde oefenwedstrijd tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegen Amiens kwamen de troepen van Vanderhaeghe wat moeilijk uit de startblokken. De eerste kansen waren voor de Franse tweedeklasser. Via Barry klom Amiens ook op voorsprong. Dankzij Capon bleef de 2-0 uit. Daarna keerde de partij en Ambrose zorgde voor de 1-1 ruststand. 

In het begin van de tweede helft was Ambrose weer trefzeker alvorens hij mocht gaan rusten. Op een kwartier van het einde verving Vanderhaeghe nagenoeg zijn hele ploeg. De vervangers konden er nog twee in het mandje leggen. De doelmannen van de Fransen hielp een handje. Na een blunder van de keeper mocht Biron juichen. De 1-4 kwam er na een strafschop veroorzaakt door de keeper. Patoulidis trof raak vanaf elf meter. 

Opstelling KV Oostende: Badu, Capon (75’Ndicka), Tanghe (75′ De Schepper), Katelaris (75’Medley), Duncan (75’Osifo), Dewaele (75’Koziello), Amade (75’Dhaese), Albanese (75’Batzner), Sakamoto (75’Musayev), Atanga (75′ Biron), Ambrose (60′ Stiers) (75′ Patoulidis)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie